Zoeken naar ik hou

Uw zoekactie voor ik hou leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Johan 50 jaar West-Vlaanderen - Brugge
zoek iemand om mee lekker lang sex te hebben en elkaar te verwennen
hou van pijpen en gepijpt worden is het voorspel lekker dan kan er eventueel meer hou niet van SM enz. ook niet van vluggertjes  

zoek iemand om mee lekker lang sex te hebben en elkaar te verwennen
gisteren
Steven 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Aalst softdate vrijdagavond 19u
ik kan om 19u ontvangen? ik ben gehuwd en zoek dus discreet. ik hou enorm van tongen en knuffelen strelen en rukken. Iemand zin en vrij ik ben 45-174-66 wie ook zin in een toffe date  
gisteren
Tommy 35 jaar Antwerpen - Balen
Zuiger
Hallo, ik ben een mollige bottom. Ik hou van langdurig zuigen tot je mij mondje vult. Wie wilt dat ik zijn ballen leegmaak, regio Balen. foto van je speelgoed graag en waar je van houd.  
Jimmy 49 jaar Limburg - Bilzen 0497071097
Zoek iemand of meerderen om samen te sexen
Sportief verzorgde single man zoekt man/mannen om regelmatig mee te sexen. Enkel slanke mannen tot 52 jaar. Ben zelf versa, kan ontvangen na afspraak. Hou van kussen, rukken, zuigen, rimmen, neuken en geneukt worden. Interesse? stuur sms of whatsapp, NIET BELLEN!  

Zoek iemand of meerderen om samen te sexen
gisteren
Lekker 50 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Tongen,rukken, pijpen
Lekker Lijfje zoekt 60+ om hem te plezieren. Hou van naakt tongen, likken, tepelzuigen, rukken, pijpen….Ikzelf 50/178/73, gbbs, lichaam kaal ook kontgaatje. Ik verplaats overdag.  
bottom 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bottom zkt TOP
Bottom zoekt top met grote pik voor vandaag. Hou van pijpen en geneukt worden in verschillende standjes. Eventueel tongen kan ook maar geen must. Mijn Stats zijn 1m75 87kg 32y. Ik kan ontvangen of verplaatsen. Spreekt dit jou aan stuur dan zeker een mail met je stats en een foto met wat je in je broek hebt zitten.  

Bottom zkt TOP
gisteren
Dave versa 51 jaar Antwerpen - Puurs
Bi versa zkt date
Bi 51j zkt date op zaterdag vanaf 07.15u (ochtend) welke kerel of stel wil me ontvangen. bij elke date hygiëne en discretie verzekerd. graag omgeving Klein-Brabant of Temse. Ik hou van ongeremde sex pijpen cum tongen trio enz. jij ontv?  
Neukhol 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Mannelijke teef
Hey gasten, ik gebruik mijn bi maat als echte teef en zoek extra hengsten die die teef samen met mij eens stevig aanpakken. Hou jij van no nonsens doorstoten en wil je die teef ook eens stevig hard nemen, no limits en no mercy? Laat dan maar weten wat je wensen zijn en dan maken we er een geile sessie van. ik: 40 190 86 teef: 36 185 77  

Mannelijke teef
gisteren
Quinten 67 jaar Antwerpen - Schilde
Wie komt er kijken? En meedoen?
Ik, 66, 1,76, 82 ben naakt met mezelf aan het spelen. Waarom jij ook niet samen met mij? Liefst senior. Hygiëne en discretie vereist! Hou van samen naakt zijn, strelen, tongen, likken, pijpen, rukken…geen tattoos, baard en of snor. Kan deze middag 12h30 ontvangen in alle discretie. Graag reactie met meer dan 3 woorden.  
just me 47 jaar Antwerpen - Turnhout
real fun vandaag!
Wie heeft er ook zin in een leuke geile date vandaag. Ik ben 47 1m75 62kg slank en bottom. Ik hou van de gewone dingen en geen extremen. En jij?  

real fun vandaag!
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10